Страхотно внимателна и с много човешко отношение. Обяснява много подробно и винаги е отзивчива, никога няма да „претупа“ прегледа. Определено спечели доверието ми.

Кристина Стамболова

Прекрасен лекар! Много мила и внимателна.Обяснява подробно и се отнася с разбиране и грижа към пациента.

Таня Иванова

Много съм доволна от посещението. Изключително мила дама. Обявнява подробно и е много внимателна.

Виктория Константинова

Препоръчвам! Истински професионалист! Много мила и внимателна!

Карина Симеонова

Страхотен лекар и човек! Винаги ми е много спокойно по време на прегледа.

Дарина Генчева

Бих могла да нарека д-р Александрова, че е Лекар (с много голямо Л) с огромно сърце. За да си успешен в своята кариера и особено в такава професия, отдадена на добра кауза, на първо място трябва да си човек. Д-р Александрова е точно това! Изключително мила, загрижена и прекрасна лекарка. Обръща внимание на абсолютно всичко, вглежда се в детайлите и не пропуска нищо. Предразполага те така, че да не изпиташ дори минимален дискомфорт. Тя проследи цялата ми бременност и мога смело да заявя, че мога да се доверя на нея изцяло. Изключително много съм благодарна за цялото внимание и грижи, с които ме заливаше, за всички усмивки и положителни емоции. Трябва да има повече такива лекари като нея!

Теодора Рангелова

Прекрасен лекар със страхотно отношение към пациента. Изключително внимателна по време на преглед, винаги ми е провеждала най-адекватното лечение, което веднага е давало резултат. Вече няколко години д-р Александрова е мой личен гинеколог, проследих и бременността си при нея и ще продължавам да я посещавам за рутинни прегледи или възникнали проблеми. Благодаря й за цялата отдаденост и професионализъм.

Бисерка Александрова